Stel, u wilt graag een nieuwe auto of een droomhuis kopen, maar u staat negatief geregistreerd bij het BKR. Geen enkele kredietverstrekker wil vanwege uw BKR-registratie zaken met u doen. U vraagt zich af hoe u toch uw toekomstplannen kunt realiseren. CoderingVrij biedt u de oplossing om uw codering te verwijderen, zodat u toch nog uw auto of huis kunt kopen.

CoderingVrij werkt op basis van de privacywetgeving (AVG), die de mogelijkheid biedt coderingen vroegtijdig te verwijderen. U hoeft daarom niet langer te wachten met het uitstellen van uw doelen. Zo kunt u na verwijdering van de BKR-codering direct die woning kopen of die leaseauto rijden.

Een BKR-codering levert flinke financiële beperkingen op, die uw toekomstplannen kunnen bederven. Laat uw toekomst niet meer afhangen van een BKR-codering.

Onze specialisten kunnen u aan de hand van een kosteloos gesprek direct vertellen of ook u geholpen kunt worden. 

Bepaal nu zelf hoe uw toekomst eruit ziet en bel 088-426 37 37 of vul het aanvraagformulier hieronder in.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit